Tjenester

Design

God design skaper tillit og er salgsfremmende
Design er vårt verktøy. Design gir våre oppdragsgivere egenart og styrke til å skille seg ut i mengden. Design kan også være konstruktiv støy for å skape oppmerksomhet, eller informativ hjelp å navigere etter. Visuell identitet, skiltprogram, webdesign… det er bare forskjellige flater for designeren. Fellesnevneren er å skape design som fungerer, påvirker og beveger.

Kommunikasjon

Uredd og effektiv kommunikasjon blir husket og berører mennesker

Vi skaper konsepter som gir produktet eller merkevaren en tilleggsverdi, og som kan kommuniseres gjennom ulike kanaler. Vår ambisjon er å fortelle historier som berører mennesker og som blir husket. 

Den potensielle forbrukerens perspektiv er alltid med oss, derfor skal hver unike merkevare kommuniseres på en målrettet og effektiv måte. Målet kan være en umiddelbar konvertering, eller et sterkt og varig inntrykk av kundens merkevare. 

Strategi

Riktige veivalg resulterer i en tydelig og sterk merkevare som varer

Vår jobb er å sørge for at våre kunder har de verktøyene som trengs, slik at deres merkevarer skal være tydelige og ha grunnlag for å bli sterkere. 

Gjennom kartlegging, analyse og research legger vi et strategisk grunnlag for å finne den beste veien mot målet. Dette gjør vi sammen med kunden, slik at vi oppnår en felles enighet om hvor vi er og hvilken retning vi bør ta. 

Kontakt oss Prosessen