Trondheim­solistene

Nye nettsider for et av verdens mest spennende ensembler.

Trondheim­solistene

Trondheimsolistene er anerkjent for å fremføre kammermusikk på høyeste nivå. Lidenskapelige opptredener, innovasjon og medfødt spilleglede er nøkkelordene. De lager kritikerroste og prisvinnende innspillinger, spiller live fra Lofoten til Berlin og skaper meningsfulle partnerskap med musikere fra alle disipliner.

Trondheimsolistene ønsker å fremstå som en nyskapende kvalitetsmerkevare som det er inspirerende å samarbeide med. Det kom frem i den innledende merkevaresprinten vi hadde i starten av arbeidet med de nye hjemmesidene.

I merkevaresprinten ble det stemt frem fem egenskaper som vi valgte å fokusere på; Kvalitet, The Trondheim Sound, spilleglede, nyskapende og samarbeid.


De fem egenskapene fikk direkte påvirkning på hvordan nettsidene ble utformet. Kvalitet blir vist frem gjennom detaljerte prosjektomtaler. The Trondheim Sound er en beskrivelse av den unike spillestilen til Trondheimsolistene og vises frem gjennom bildemanér og i en kommende film. Spillegleden vises i bilder som har fokus på musikerene og samspillet mellom de.

Vi har jobbet for å lage en løsning som viser frem Trondheimsolistene på en måte som føles genuin og som skal inspirere brukeren til å utforske og bli glad i verkene Trondheimsolistene spiller og har spillt.

For å reflektere egenskapene til Trondheimsolistene og vise frem en tydelig personlighet er det brukt klare farger, mye luft og gode bilder. Målgruppene for siden skal sitte igjen med et inntrykk av at Trondheimsolistene spiller for et bredt publikum, på unike spillesteder og i samarbeid med spennende artister og aktører.

→ Se de nye nettsidene her.