Flyt renhold

Flyt ble startet med et ønske om å løfte faget ytterligere - for oppdragsgiverne som setter høye krav til tjenesten. Og vi fikk æren av å gi selskapet en ny, ren identitet.

Renholdsbransjen har gått gjennom ulike faser av utvikling. Fra å være lavstatus og lavkostbransje – til en bransje der miljøkrav, kvalitets- og effektivitetsforventninger har løftet bransjen til en fagprofesjon. 

Konsept

Flyt er en følelse. Motstandsfri og ren, som en stille elv som rolig og forutsigbart flyter nedstrøms i et evig kretsløp.

Folka i Flyt har jobbet med renhold i et kvart århundre, og vet hvordan renhold må være. Det skal være enkelt og rent, og gi en opplevelse av at ting bare virker. Hver dag.

mockups-design.com

Kontakt

Vil du gjøre hverdagen enklere for dine kunder? Snakk med Anette!

Anette Hammer
Grafisk designer

anette@uredd.no
(+47) 41 62 09 25

Flere jobber

ScanBio

Hvordan ScanBios arbeid med foredling av maritime resurser vil påvirke fremtiden.

Pilegrimsleden

Du finner fram den store sekken. Prøver de nye skoene. Spør venner om tips til steder, attraksjoner og opplevelser du kan møte på veien. Og du plukker ut et turmål, kanskje to. Sjekker været på yr – det ser ikke så værst ut.

Innveno

I forbindelse med et navnebytte ønsket Innveno en ny grafisk profil, for å forsterke posisjonen som en tydelig og dyktig samarbeidspartner.