Hva er designsprint?

En designsprint hos UREDD er en 4-dagers prosess med konsentrert samarbeid for å skape nye produkter og tjenester, eller å forbedre det som allerede eksisterer.

Innhold

Målet med sprinten er å drive innovasjon og utvikling med lavest mulig risiko, uten å kaste bort tid og ressurser. Ingen endeløse diskusjoner, men alle deltakerne får en like tydelig stemme i prosessen. På fire dager går vi fra å ha en utfordring, til et løsningsforslag som også brukertestes må målgruppen.

Designsprint til hva?

Prosessen er fin å bruke når dere skal utvikle eller forbedre blant annet:

  • produkter
  • digitale og fysiske tjenester
  • nettsider og apper
  • identiteter
  • markedsstrategier
  • innhold
  • merkevarer

Designsprint er en metode som på kort tid leder til validering av en idé – enten det er et nytt produkt, tjeneste eller strategi. Alle beslutningstakere er med på prosessen, noe som gjør det til en super metode for å få med seg alle på laget når man skal løse en utfordring.

Vårt prosessrom står klart til deg!

Kurs i fasilitering av designsprint

Vi holder både åpne kurs – og bedriftsinterne kurs. Vi har spesiallaget prosessrom hvor vi gjennomfører våre kurs, men kan også komme til dere om det passer bedre. Behov for kurs eller noen spørsmål om design sprint? Ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat om design sprint.

Mer lesestoff

En enkel merkevareguide på bare tre timer!

En brandsprint er en effektiv metode for å få på plass en merkevareguide.
Merkevareguiden kan brukes til å danne grunnlaget for en visuell identitet, merkevarestrategi eller kommunikasjonskonsept.

Tips til digital jul

Mange får av ulike grunner ikke anledning til å feire jul med sine kjære og nære.
Det går allikevel å gjøre mer ut av samtalene over video gjennom julen. Her er noen forslag til leker vi tror vil gjøre en digital jul litt bedre.