Kystens Hus

Det bor mange rare skapninger i havet.

Hva er egentlig hvitfisk?

Bestillingen fra Kystens Hus var en animasjonsfilm som forklarer hvitfisk til en yngre målgruppe. Utfordringen var å finne en morsom og engasjerende inngang for å bygge kunnskap om de rare skapningnene i havet. 

Vi tok turen opp til Tromsø for å bli bedre kjent med både Kystens Hus, utstillingen og Norges beste blåskjell. Sammen utviklet vi et manus og skisser på karakterer og miljø.

Når grunnmuren for historien var på plass, tegnet vi ut et storyboard og ble enige om hvordan det hele skulle formidles.

Kort om produksjonen

l filmen møter vi steinbiten med sylskarpe tenner. Hysa med den rare flekken under ryggfinnen. Seien som er så sterk og kraftig og muskuløs. Og torsken, han artige med skjegg som ligner litt på bestefar.

I siste fase av prosjektet fikk vi hjelp av de flinke folka i Dovenpels på animasjon, og Lydsporet på musikk og lyddesign.

 Vi håper det fortsatt smaker!

Kontakt

Vil du gjøre hverdagen enklere for dine kunder?

Tor Martin Norvik
Kreativ leder

tormartin@uredd.no
(+47) 91 35 12 90

Flere jobber

ScanBio

Hvordan ScanBios arbeid med foredling av maritime resurser vil påvirke fremtiden.

Pilegrimsleden

Du finner fram den store sekken. Prøver de nye skoene. Spør venner om tips til steder, attraksjoner og opplevelser du kan møte på veien. Og du plukker ut et turmål, kanskje to. Sjekker været på yr – det ser ikke så værst ut.

Innveno

I forbindelse med et navnebytte ønsket Innveno en ny grafisk profil, for å forsterke posisjonen som en tydelig og dyktig samarbeidspartner.