Kunsthåndverk 2017

Kunsthåndverk 2017 er den 40. utgaven av Norske Kunsthåndverkeres juryerte årsutstilling – Nordens største årlige mønstring for samtidens kunsthåndverk.

Årsutstillingen viser et mangfold av det beste som skapes imaterialer som glass, keramikk, tekstil, tre og metall i landet vårt og er en av de sentrale arenaene for markering av norsk samtidskunst.

Bestillingen fra kunde var at utrykket på katalog skulle ta utgangspunkt i et spesifikt verk som var antatt i utstillingen, uten at det skulle dominere og være en for overtydelig referanse. Det var også et ønske om tett samarbeid med utstillingsdesigner og at Norske Kunsthåndverkeres profil skulle ivaretas.

Kontakt

Vil du gjøre hverdagen enklere for dine kunder? Snakk med Anette!

Anette Hammer
Grafisk designer

anette@uredd.no
(+47) 41 62 09 25

Flere jobber

ScanBio

Hvordan ScanBios arbeid med foredling av maritime resurser vil påvirke fremtiden.

Pilegrimsleden

Du finner fram den store sekken. Prøver de nye skoene. Spør venner om tips til steder, attraksjoner og opplevelser du kan møte på veien. Og du plukker ut et turmål, kanskje to. Sjekker været på yr – det ser ikke så værst ut.

Innveno

I forbindelse med et navnebytte ønsket Innveno en ny grafisk profil, for å forsterke posisjonen som en tydelig og dyktig samarbeidspartner.