Peil

Hold egne workshops og samlinger hos PEIL. Enten det er behov for større møterom eller miljøskifte, har vi lokalene som sikrer arbeidsro og effektive samlinger.

Innhold

PEIL er et:

  • spesiallaget prosessrom for gjennomføring av innovasjonsprosesser.
  • lokale spesielt utformet for gjennomføring av designsprint og tilsvarende prosesser, som workshop, interne møter eller kurs.
  • stort lokale med 40 kvm whiteboard og det som trengs av multimedieutstyr.

For visning eller spørsmål om leie, ta kontakt med Trine Lise Kristiansen på e-post trine@uredd.no eller 977 44 074.

1-dags leie

Inkludert; Notatbok Peil, penn og papir, Post-it og merkelapper, tape, saks, limstift.  Prosessrommet satt opp etter avtale i kino, gruppe eller skole. 

Kaffe /te/vann tilgjengelig hele dagen.

Minimum romleie er kr 7.000,- eks mva. Gjelder for inntil 10 deltagere, deretter kr 250,- per pers. Maks kapasitet ligger på 22 pers, gjelder det største rommet. Prosessrom, 12 pers

Ukesleie

Ukesleie. Du disponerer området gjennom hele uken. 

Inkludert; Notatbok Peil, penn og papir, Post-it og merkelapper, tape, saks, limstift. Prosessrommet satt opp etter avtale i kino, grupper eller skole. 

Kaffe/te/vann tilgjengelig hele dagen.

Minimum ukesleie er kr 22.000,- eks mva. Gjelder for inntil 10 deltagere, deretter kr 1.200,- per pers per uke.

Tilvalg per person per dag

Frukt og grønt kr 40,- per pers
Bakst; kr 60,- per pers

Fra morgenen av setter vi frem fruktfat (inneholder frukt og grønt). I pausen serverer vi bakst.

 Lunsj; Baguette/rundstykker; økologisk, påsmurt + juice; Fra kr 170,- per pers

All bakst og lunsj leveres av Godt brød

Lunsj fra Jossa/Credo etter avtale

Få hjelp til å fasilitere prosessen

PEIL og UREDD designkontor stiller med erfarne fasilitatorer og designere ved behov.

Ta kontakt med Trine Lise Kristiansen på e-post trine@uredd.no eller 977 44 074.

Covid-19

I tillegg til at rommet har god plass som gjør det mulig å holde god avstand, er det også:

  • gratis parkering ved bygget, så offentlig transport kan unngås.
  • egen inngang til PEIL, som gjør at man ikke er i kontakt med andre enn de man skal være sammen med.
  • masse håndsprit lett tilgjengelig i hele lokalet.

Gode vaner som forebygger smitte

  • Unngå å hoste eller nyse direkte på andre.
  • Hold minst en meters avstand til andre.
  • Hoste inn i et papirlommetørkle som du kaster. Deretter må du vaske deg på hendene.
  • Hvis du ikke har et papirlommetørkle, bør du hoste i albuekroken slik at du ikke sprer dråper ut i lufta.
  • Vask hendene ofte og grundig med såpe og lunkent vann, spesielt når du har vært ute blant folk.
  • Du kan også bruke et desinfeksjonsmiddel som inneholder alkohol, hvis du ikke har såpe og vann tilgjengelig.
  • Finn alternativer til håndhilsing og klemming.
  • Hold deg hjemme om du har symptomer på Covid-19 eller føler deg syk.
Kjøkkenområde
Stort rom med god plass, portable whiteboards og AV-utstyr
Space to sprint – prosessrom
Space to sprint – prosessrom med alt nødvendig utstyr

Mer lesestoff

Brukertesting: Den gode samtalen

Brukerinnnsikt har vært en bærebjelke for designere lenge før begreper som user-sentered design ble innført på 1980-tallet eller Design Thinking på 2000-tallet.

Kartlegging i RISS

Vi har hatt vår første samling i RISS-prosjektet på Indre Nordmøre. Temaet for dagen var kartlegging, og i denne artikkelen deler vi våre erfaringer så langt.

ScanBio: Verdikjeden

UREDD har produsert en informasjonsfilm for ScanBio Marine Group. Produksjonen var kompleks og ambisiøs, men mest av alt en fornøyelig prossess med en spennende kunde.