Prosess

Workshops er vår spesialitet! Vi fasiliterer og gjennomfører prosesser for team som vil innovere, vokse raskere eller ta bedre beslutninger sammen.

Innhold

En workshop er spesielt egnet til å få gjort verdiskapende og meningsfylt arbeid sammen med flere.

Er du frustrert over endeløse diskusjoner som ikke fører til annet enn flere spørsmål og lite framdrift, eller har du det travelt med å skape noe som gir merverdi for kundene dine?

Vi har flere ulike format på våre workshops som hjelper bedrifter og team til å ramme inn problemene de står foran, skape løsninger som fungerer og som kan testes raskt på målgruppene de gjelder for. 

Og vi har kunnskapen, verktøyene og selvtilliten til å hjelpe deg å ta på deg sjumilsstøvlene!

Designsprint, vekstsprint og merkevaresprint er noen av workshopkonseptene som tar teamet sjumilssteg framover.

Designsprint
Veksthacking
Brandsprint

Mer lesestoff

Digitale workshops for start-ups

Driver du en start-up? Ta kontakt med oss for å få vite hvordan dere kan innovere raskere – til en tredel av prisen med vårt covid19-tilbud.

Designsprint Bootcamp

I løpet bootcampen lærer du hvordan du fasiliterer og gjennomfører en sprint. Du lærer hvordan du går fra idé til prototype på bare 4 dager, og hvordan du kan spare bedriften enorme ressurser når du skal utvikle et nytt produkt, en ny tjeneste, eller forbedre brukeropplevelsen av noe som allerede eksisterer.

ScanBio: Verdikjeden

UREDD har produsert en informasjonsfilm for ScanBio Marine Group. Produksjonen var kompleks og ambisiøs, men mest av alt en fornøyelig prossess med en spennende kunde.

100 ideer på 10 minutt

Har du prøvd å bruke brainstorming til å komme frem til gode ideer? Har du opplevd at det ender med diskusjon og ingenting konkret? Eller