Prosess

Workshops er vår spesialitet! Vi fasiliterer og gjennomfører prosesser for team som vil innovere, vokse raskere eller ta bedre beslutninger sammen.

Innhold

En workshop er spesielt egnet til å få gjort verdiskapende og meningsfylt arbeid sammen med flere.

Er du frustrert over endeløse diskusjoner som ikke fører til annet enn flere spørsmål og lite framdrift, eller har du det travelt med å skape noe som gir merverdi for kundene dine?

Vi har flere ulike format på våre workshops som hjelper bedrifter og team til å ramme inn problemene de står foran, skape løsninger som fungerer og som kan testes raskt på målgruppene de gjelder for. 

Og vi har kunnskapen, verktøyene og selvtilliten til å hjelpe deg å ta på deg sjumilsstøvlene!

Designsprint, vekstsprint og merkevaresprint er noen av workshopkonseptene som tar teamet sjumilssteg framover.

Designsprint
Veksthacking
Brandsprint

Mer lesestoff

Tips til digital jul

Mange får av ulike grunner ikke anledning til å feire jul med sine kjære og nære.
Det går allikevel å gjøre mer ut av samtalene over video gjennom julen. Her er noen forslag til leker vi tror vil gjøre en digital jul litt bedre.

Designsprint Bootcamp

I løpet bootcampen lærer du hvordan du fasiliterer og gjennomfører en sprint. Du lærer hvordan du går fra idé til prototype på bare 4 dager, og hvordan du kan spare bedriften enorme ressurser når du skal utvikle et nytt produkt, en ny tjeneste, eller forbedre brukeropplevelsen av noe som allerede eksisterer.

Hvorfor velge 3D?

3D-visualisering gjør jobben når plantegninger og tekniske tegninger kommer til kort. Uavhengig av type anlegg eller installasjon kan vi modellere det.

RISS

En metode for strategisk utvikling av opplevelser og kommunikasjon

Bøker du bør få lest i 2021

Så mange bøker, så lite tid. Det ikke alltid lett å bestemme seg for hvilken man skal lese. Gaute Busch gir deg tips til tre bøker du bør få lest i 2021.