Veksthacking hos UREDD

Lær deg metodikken som verdens ledende selskaper bruker for å vokse superraskt!

DropBox, Spotify, Slack, Snapchat… dette er selskaper som har lykkes med å vokse i et tempo som verden aldri har sett før. Det har de klart gjennom å benytte nye arbeidsmetoder.

 

Growht hacking is the secret weapon quote

Målrettede veksteksperimenter

I 2018 kom boka Hacking Growth av Sean Ellis. Boka forklarer metoden som har skapt noen av de største suksessene i verden. Med Growth Hacking som rammeverk, i kombinasjon med Designsprint,  jobber vi nå med målrettede veksteksperimenter for etablerte bedrifter og startups i Trøndelag.

Hvordan fungerer veksthacking?

Vi inviterer inntil 3 bedrifter til en felles workshop, der vi utvikler, deler og realiserer eksperimenter for å skape vekst i selskapene. Og bare for å si det allerede nå: Vekst trenger ikke bare å handle om økt salg. Vil du komme inn i et marked, få flere besøk i butikken, skape flere gode kundeopplevelser, eller bevare kundeforholdet lengre? Det er mange ulike grunner til å skape rask vekst. Det kan like gjerne være økt bruk av en offentlig tjeneste eller en ønsket endring i brukeres adferd.

 

Growth hacking -veksthacking- mål – uredd

9 grunner til å bli med 

1. Det legger til rette for et utforskende mindset. 
2. Det bryter fryktbarrieren.
3. Det bygger tillit.
4. Det skaper en lærende og delende arena.
5. Det er transparent.
6. Det henter fram entreprenøren i deg. 
7. Det er GØY!
8. Det er effektivt for RASK vekst.
9. Det er en smart teknikk å lære seg.

Hvem passer workshopen for?

Veksthacking passer for alle som leder en bedrift eller organisasjon, gjerne sammen med to-tre kolleger med ansvar for kunder, produkt/tjeneste og markedsføring/kommunikasjon.

Workshopen er perfekt som styreseminar. Alle styreledere som vil gjøre mer for bedriften (enn å gå gjennom siste kvartal) burde ta med sitt styre og daglig leder i denne workshopen. 

Den passer også for offentlige tjenester som vil øke bruk eller skape endring. For husk: Vekst trenger ikke å handle om penger i kassa. 


Growth hacking – veksthacking – slik fungerer det

Hva skjer etterpå? 

Ut fra workshopen har du med deg minimum 2 konkrete eksperimenter som kan gjennomføres i løpet av 4 - 6 uker. De skal være målbare, slik at du kan se hvilken effekt de gir. Du velger selv hvor mye vi skal være innvolvert i etterkant, men vi følger deg opp og gir råd underveis.

Gjennom workshopen lærer du også hvordan du kan gjenta og iterere veksteksperimentene selv i din organisasjon, for å skape en vekstorientert kultur. Fordi det er gøy!


Growth hacking vekst hackin iterativt

Hva koster det?

Workshopen koster 25.000,- pr bedrift, med inntil 4 deltakere. Siden det er verdifullt at flere deltar sammen, for å dele og lære av hverandre, gir vi 5000,-  i avslag til bedrifter som rekrutterer en annen bedrift til å delta sammen med seg. 


Book en workshop nå!

Vi arrangerer Veksthacking fredag hver fjerde fredag i partallsuker. Men hey, hvis fredag er en dårlig dag så ser vi om vi finner en annen dag, spesielt for deg! Send en forespørsel via e-post til veksthacking@uredd.no eller ring Gaute på telefon 98 28 37 50

 

gaute

Snakk med Gaute Busch og for å lære mer om veksthacking, eller book en workshop for din bedrift nå!

gaute@uredd.no
+47 98 28 37 50