Ta høsten med storm. Start den med en sprint.

Design Sprint:
Fra idé til løsning på bare 4 dager!

En Design Sprint hos UREDD er en 4-dagers prosess med konsentrert samarbeid for å skape nye produkter og tjenester, eller å forbedre det som allerede eksisterer.

Målet med sprinten er å drive innovasjon og utvikling med lavest mulig risiko, uten å kaste bort tid og ressurser. Ingen endeløse diskusjoner, men alle deltakerne får en like tydelig stemme i prosessen.


Peil_sprintprosess_illustrasjon

Design Sprint til hva?

Prosessen er fin å bruke når dere skal utvikle:

 • produkter
 • digitale og fysiske tjenester
 • nettsider og apper
 • identiteter
 • markedsstrategier
 • innhold
 • merkevarer 

Design print er en metode som på kort tid leder til validering av en idé – enten det er et nytt produkt, tjeneste eller strategi. Alle beslutningstakere er med på prosessen, noe som gjør det til en super metode for å få med seg alle på laget når man skal løse en stor utfordring.

Det å bruke designsprint som arbeidsmetode kan potensielt spare bedriften for hundretusener i utviklingskostnader og hundrevis av arbeidstimer. Det er grunnen til at verdens største utviklingsavdeling, LEGO, har etablert designsprint som deres kjerneprosess når de skal utvikle nye produkter. Google, AirBnb, Sparebank1 SMN og til og med NAV er eksempler på virksomheter som har løst komplekse problemstillinger med designsprint.

Så hvordan komme i gang?

1 Ta et kurs

Dersom du ikke har tid eller god erfaring med å ta lærdom fra en bok kan du bestille et to-dagers intensivt kurs hos Peil, der du får innføring i den raffinerte versjonen av Designsprint 2.0, utviklet av AJ&Smart og Jake Knapp. Med på kjøpet får du alt du trenger for å komme i gang. Vi holder både åpne kurs - og bedriftsinterne kurs. Ta kontakt med oss for mer juicy detaljer, eller les mer her.


2 Bestill designsprint med oss

Det aller enkleste er å la oss ta hele fasiliteringen av designsprinten. Vi hjelper deg i forberedelsene, setter sammen et optimalt team og du får tilgang til alle våre ressurser gjennom hele prosessen. Våre fasilitatorer er blant landets mest erfarne på området og vi har finpusset alle deler av prosessen ned til den minste detalj for at våre kunder skal få mest mulig ut av prosjektene sine.

 

En Google Design Sprint tar bare 4 dager

Google Design Sprint hos UREDD er en 4-dagers prosess med konsentrert samarbeid for å skape nye produkter og tjenester, eller å forbedre det som allerede eksisterer.

Målet med sprinten er å drive innovasjon og utvikling med lavest mulig risiko, uten å investere tid og ressurser i ting som ikke er viktig. Derfor er designsprint elsket av både ledelse, økonomi, IT og marked. 

I løpet av uka ser vi hvordan produktet/tjenesten kan utvikles på best mulig måte, og vi lager kundeopplevelser som får idealkunder til å handle der vi vil at de skal handle.

Prosessen er fin å bruke når vi skal utvikle

 • produkter
 • digitale og fysiske tjenester
 • nettsider og apper
 • identiteter
 • markedsstrategier
 • innhold

Inspirert av de beste

Designsprint er ikke noe nytt. I mange år har vi lært av de beste fra Google, Lego, Uber og Slack. Hele prosessen i UREDD er formet etter boka «Sprint - How to solve big problems and test new ideas in just five days» av Jake Knapp.

Hvis du ikke har lest boka kan du låne den gratis hos oss, eller kjøpe den her.

 

 

«Designsprinten har vært avgjørende for å skape retning og moment i bedriften. Sprint-fasilitatorene i Uredd har ekspertise både i digital kommunikasjon, digital endring og strategi. (...) Etter tre dager med Uredd har vi et klarere produkt, en klarere strategi og en klar kommunikasjonsplan.»

Henning Meier, grunnlegger og daglig leder i SuperEgo

skipnes

Les hvordan vi gikk fra ide til prototype av nye nettsider på 4 dager for Skipnes etikett

gaute

Om du ønsker å vite mer eller få en smakebit på designsprint, ta kontakt med Gaute Busch!

gaute@uredd.no
+47 98 28 37 50