Trondheimsolistene

Nye nettsider for et av verdens mest spennende ensembler.

Trondheimsolistene er anerkjent for å fremføre kammermusikk på høyeste nivå. Lidenskapelige opptredener, innovasjon og medfødt spilleglede er nøkkelordene. De lager kritikerroste og prisvinnende innspillinger, spiller live fra Lofoten til Berlin og skaper meningsfulle partnerskap med musikere fra alle disipliner.

Trondheimsolistene ønsker å fremstå som en nyskapende kvalitetsmerkevare som det er inspirerende å samarbeide med. Det kom frem i den innledende merkevaresprinten vi hadde i starten av arbeidet med de nye hjemmesidene.

I merkevaresprinten ble det stemt frem fem egenskaper som vi valgte å fokusere på; Kvalitet, The Trondheim Sound, spilleglede, nyskapende og samarbeid.

De fem egenskapene fikk direkte påvirkning på hvordan nettsidene ble utformet. Kvalitet blir vist frem gjennom detaljerte prosjektomtaler. The Trondheim Sound er en beskrivelse av den unike spillestilen til Trondheimsolistene og vises frem gjennom bildemanér og i en kommende film. Spillegleden vises i bilder som har fokus på musikerene og samspillet mellom de.

Vi har jobbet for å lage en løsning som viser frem Trondheimsolistene på en måte som føles genuin og som skal inspirere brukeren til å utforske og bli glad i verkene Trondheimsolistene spiller og har spillt.

For å reflektere egenskapene til Trondheimsolistene og vise frem en tydelig personlighet er det brukt klare farger, mye luft og gode bilder. Målgruppene for siden skal sitte igjen med et inntrykk av at Trondheimsolistene spiller for et bredt publikum, på unike spillesteder og i samarbeid med spennende artister og aktører.

→ Se de nye nettsidene her.

Kontakt

Vil du gjøre hverdagen enklere for dine kunder? Snakk med Arinbjørn

Arinbjørn Kuld
Designer

arinbjorn@uredd.no
(+47) 920 79 071

Flere jobber

ScanBio

Hvordan ScanBios arbeid med foredling av maritime resurser vil påvirke fremtiden.

Pilegrimsleden

Du finner fram den store sekken. Prøver de nye skoene. Spør venner om tips til steder, attraksjoner og opplevelser du kan møte på veien. Og du plukker ut et turmål, kanskje to. Sjekker været på yr – det ser ikke så værst ut.

Innveno

I forbindelse med et navnebytte ønsket Innveno en ny grafisk profil, for å forsterke posisjonen som en tydelig og dyktig samarbeidspartner.