Uredd Designkontor blir en del av Increo!

Som en del av Increo har vi nå et stort og kompetent utviklerteam med oss, så vi kan skape og levere de beste løsningene til deg som kunde.

Uredd Designkontor blir en del av Increo!

Vi har alltid hatt fokus på å utvikle oss og vokse, for å bli en ordentlig god leverandør til våre kunder. Vårt mål har vært å kunne virkeliggjøre alle innovasjon- og utviklingsprosessene vi har jobbet med - og nå kan vi endelig det! Som en del av Increo har vi nå et stort og kompetent utviklerteam med oss, så vi kan skape og levere de beste løsningene til deg som kunde.

Dette skjer i praksis:

  • Increo kjøper Uredd Designkontor.
  • Alle Uredds 7 ansatte blir en del av Increo og flytter inn i lokalene til Increo på Solsiden i Trondheim.

Hvorfor er dette bra?

Vi i Uredd har stått på for å designe og utvikle de beste og mest nyskapende digitale produktene og tjenestene gjennom gode prosesser. Samtidig har det alltid vært et mål å kunne bistå våre kunder fra ide til ferdig produkt.  

For å få det til trenger vi et stort og dyktig utviklerteam. Når vi nå blir en del av Increo, vil det på dagen bli en virkelighet. Increo er et fagmiljø som har spisset seg på det vi har manglet; utvikling og bygging av digitale produkter og tjenester.

Hva har det å si for deg som kunde?

Enten du er kunde av Uredd eller Increo, blir hverdagen omtrent som før. Du forholder deg til de samme menneskene du har blitt kjent med. Men vi får mer kompetanse og langt større muskler til å hjelpe deg. Med flere, helt nye ting. Kanskje til og med ting du ikke visste går an.

I snart 20 år har vi hjulpet utfordrerne med å riste i det etablerte. Nå skal vi selv utfordre. Større, bedre – og mer uredd enn noen gang.