Kurs i designsprint

Designsprint kurs for bedrifter

Kickstart høsten med kurs i fasilitering. Med en kurs i fasilitering av Designsprint 2.0 vil du og dine kolleger kunne jobbe effektivt med ulike utfordringer dere står ovenfor i arbeidshverdagen.

Les mer om designsprint kurs for bedrifter.

Ønsker du skreddersydde kurs i fasilitering av designsprint?

Vi holder både åpne kurs – og bedriftsinterne kurs. Vi har spesiallaget prosessrom hvor vi gjennomfører våre kurs, men kan også komme til dere om det passer bedre. Behov for kurs eller noen spørsmål om design sprint? Ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat om designsprint.

Ønsker du å leie våre lokaler til egne kurs og workshops? Sjekk ut Peil

I tråd med smittervernreglene kan vi holde kurs for begrenset antall deltakere innen samme bedrift. Kontakt oss for å høre hva vi kan gjøre for dere.

Mer lesestoff

Designsprint Bootcamp

I løpet bootcampen lærer du hvordan du fasiliterer og gjennomfører en sprint. Du lærer hvordan du går fra idé til prototype på bare 4 dager, og hvordan du kan spare bedriften enorme ressurser når du skal utvikle et nytt produkt, en ny tjeneste, eller forbedre brukeropplevelsen av noe som allerede eksisterer.

Veksthacking

Verden er i ufattelig rask endring og kravene til effektivitet og lønnsomhet blir stadig større. Det har skapt behov for bedre arbeidsmetoder.