Kurs i designsprint

Designsprint kurs 21.-22. juni

Vi holder kurs i design sprint i juni. Med en kurs i fasilitering av Designsprint 2.0 vil du og dine kolleger kunne jobbe effektivt med ulike utfordringer dere står ovenfor i arbeidshverdagen.

Les mer om designsprint kurs i juni.

Ønsker du skreddersydde kurs i fasilitering av designsprint?

Vi holder både åpne kurs – og bedriftsinterne kurs. Vi har spesiallaget prosessrom hvor vi gjennomfører våre kurs, men kan også komme til dere om det passer bedre. Behov for kurs eller noen spørsmål om design sprint? Ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat om designsprint.

Ønsker du å leie våre lokaler til egne kurs og workshops? Sjekk ut Peil

I tråd med smittervernreglene kan vi holde kurs for begrenset antall deltakere innen samme bedrift. Kontakt oss for å høre hva vi kan gjøre for dere.

Mer lesestoff

Designsprint Kurs

Etter hvert som vi kan møtes flere på kontoret, kommer også muligheten med å gjennomføre gode prosesser sammen. Med en kurs i fasilitering av Design Sprint 2.0 vil du og dine kolleger kunne jobbe effektivt med ulike utfordringer dere står ovenfor i arbeidshverdagen.

Tren ungene i mobbing!

Mobbing er igjen et hett tema i noen mediesekunder. Eksperter og politikere overgår hverandre i å uttale seg med alvorlig mine om hvor viktig dette er å ta tak i, med nye tiltak og forslag til lovverk.

Kartlegging i RISS

Vi har hatt vår første samling i RISS-prosjektet på Indre Nordmøre. Temaet for dagen var kartlegging, og i denne artikkelen deler vi våre erfaringer så langt.