Kurs i designsprint

Designsprint kurs for bedrifter

Kickstart høsten med kurs i fasilitering. Med en kurs i fasilitering av Designsprint 2.0 vil du og dine kolleger kunne jobbe effektivt med ulike utfordringer dere står ovenfor i arbeidshverdagen.

Les mer om designsprint kurs for bedrifter.

Ønsker du skreddersydde kurs i fasilitering av designsprint?

Vi holder både åpne kurs – og bedriftsinterne kurs. Vi har spesiallaget prosessrom hvor vi gjennomfører våre kurs, men kan også komme til dere om det passer bedre. Behov for kurs eller noen spørsmål om design sprint? Ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat om designsprint.

Ønsker du å leie våre lokaler til egne kurs og workshops? Sjekk ut Peil

I tråd med smittervernreglene kan vi holde kurs for begrenset antall deltakere innen samme bedrift. Kontakt oss for å høre hva vi kan gjøre for dere.

Mer lesestoff

100 ideer på 10 minutt

Har du prøvd å bruke brainstorming til å komme frem til gode ideer? Har du opplevd at det ender med diskusjon og ingenting konkret? Eller

Hvorfor vi gjør Designsprint?

Da jeg etablerte UREDD i 2005 visste jeg ikke hva design thinking var. Og like lite visste jeg at Stanford University etablerte filosofien til hardcore metodikk samme år. Mye har skjedd siden da, og heldigvis lærer vi hele livet!

Designsprint Kurs

Etter hvert som vi kan møtes flere på kontoret, kommer også muligheten med å gjennomføre gode prosesser sammen. Med en kurs i fasilitering av Design Sprint 2.0 vil du og dine kolleger kunne jobbe effektivt med ulike utfordringer dere står ovenfor i arbeidshverdagen.

En enkel merkevareguide på bare tre timer!

En brandsprint er en effektiv metode for å få på plass en merkevareguide.
Merkevareguiden kan brukes til å danne grunnlaget for en visuell identitet, merkevarestrategi eller kommunikasjonskonsept.

Kartlegging i RISS

Vi har hatt vår første samling i RISS-prosjektet på Indre Nordmøre. Temaet for dagen var kartlegging, og i denne artikkelen deler vi våre erfaringer så langt.