NTE – Elektrikerfrue

Bak enhver ambisiøs vloggfrue står en handyman som gjør så godt han kan.

NTE vil gjøre det lett å planlegge og gjennomføre prosjekter i heimen – med lav smitterisiko. Da er videobefaring veldig aktuelt. For å skape kjennskap til tjenesten, har vi laget et konsept basert på alle klisjeene som finnes i vloggverdenen. 

Velkommen til mitt nirvana
I en serie av filmer blir vi kjent med Madeleine. Madeleine er vlogger og influencer. Hun ønsker å vise fram seg selv og hjemmet sitt på best mulig måte. Fasaden er overfladisk og jålete. 

Alt virker ganske perfekt, men fasaden slår sprekker på grunn av Øyvind.
Han ser det som sin oppgave å gjøre mest mulig av elektrikerarbeidet selv. Selvfølgelig selvlært og uten fagbrev. Det resulterer i udugelige og billige løsninger. Og vloggepisoder som engasjerer. 

Er det plass til flere vloggfruer? 
Ifølge fylkesordfører Tore O. Sandvik er det absolutt det. Roar, som egentlig er i mot reklame, er nå for. Og skal vi tro andre i kommentarfeltene, har folk både dævva og digga på det nye konseptet. Sissel gikk så langt at hun bestilte elektriker også. Kanskje vi må gi dem mer? Tiden vil vise. 

Folk
Vi har vært omringet av en fin bukett mennesker som er opptatt av gøy og godt håndverk. Skuespillerparet Madeleine B. Nilsen og Øyvind Brandzæg spiller hovedrollene i filmene. Filmene er produsert av Spætt. Ambolt har stått for lyd. Rådgiving av Kari Anne Kvarving. Mediebyrå har vært OMG Ocolus.

Kontakt

Vil du gjøre hverdagen enklere for dine kunder?

Navn Etternavn
Stilling

E-post
Telefonnummer

Flere jobber

ScanBio

Hvordan ScanBios arbeid med foredling av maritime resurser vil påvirke fremtiden.

Pilegrimsleden

Du finner fram den store sekken. Prøver de nye skoene. Spør venner om tips til steder, attraksjoner og opplevelser du kan møte på veien. Og du plukker ut et turmål, kanskje to. Sjekker været på yr – det ser ikke så værst ut.

Innveno

I forbindelse med et navnebytte ønsket Innveno en ny grafisk profil, for å forsterke posisjonen som en tydelig og dyktig samarbeidspartner.